Grondverzet

Frans Schimmel, Groen en grondwerkEen drietal minikranen helpen ons bij het graafwerk; de eerste weegt 800 kg en is 70 cm breed, de volgende weegt 1500 kg en is 1 meter breed en de opvolgende is 1,65 breed en weegt 3700 kg.
Deze kranen kunnen worden ingezet voor allerlei soorten graafwerk bijvoorbeeld voor het uitgraven van cunnetten voor straatwerk, rioolaanleg of het graven van sleuven voor kabels en leidingen en zelfs het spitten van tuinen. Aan de 3,7 ton minikraan kan een sorteerknijper gekoppeld worden voor sloop-, rooi- en opruimwerkzaamheden.

Grotere graafwerkzaamheden kunnen wij ook voor u verzorgen.
Verder hebben wij een minishovel van ± 1.40 meter breed en is in te zetten voor graaf-en transportwerk en voor het vegen van straten en pleinen. De tractoren zijn behulpzaam met het uitvlakken van grond en zand. Aan de tractoren kan een kilverbord(met laser) en een sleepraam gekoppeld worden.

Tevens hebben wij een viertal "dumpers" de grootste heeft een inhoud van 6 m³, de tweede is een enkelasdumper op brede banden en heeft een inhoud van 3 m³, de opvolgende 1 m³ en de kleinste een inhoud van 0,5 m³. Deze dumpers zijn door hun formaat prima te laden met een minikraan.

Frans Schimmel, Groen en grondwerk

Frans Schimmel